Ga naar hoofdinhoud
Stichting Trekker Evenementen Ameland

Wanneer is er een nieuwe trekkertrek op Ameland
De vergunning is verleend door de Gemeente Ameland. Op 20 3n 21 juli 2024 zal er een trekkertrek plaatsvinden

Hoe moeten we betalen
De inschrijving vind volledig online plaats dus ook de betaling. De betaling gaat via ideal betalen is meedoen ! Iedereen die op tijd is en heeft betaald gaat meedoen. Als er te veel inschrijvingen zijn kom je op de reservelijst. Je hoeft dan eerst niet te betalen, we gaan kijken of we alsnog diegene van de reservelijst kunnen laten meedoen. Als het lukt om de deelnemers van de reservelijst in te delen krijg je een betaalverzoek en na die betaling ben je verzekerd van deelname.

Wanneer/hoe laat gaat de boot terug
De laatste boot vertrekt normaal om 19:00 uur vanaf Ameland. Echter weten we niet of er extra boten worden ingezet ivm met de vakantiedrukte. Kijk op de website van Wagenborg en hou deze goed in de gaten. Of je zou even kunnen bellen met het kantoor. TIP! wij hebben zondagavond live muziek in onze tent ;)

Waarom kan er maar 1 rijder zich inschrijven
Omdat wij veel drukte verwachten en iedereen een kans willen geven om mee te doen, willen wij voorkomen dat 1 rijder zich 3 keer in gaat schrijven dit omdat wij maar een beperkt aantal plaatsen hebben.

Welk reglement gaan jullie gebruiken
Het reglement welke wij hanteren is het noordelijke trekkertrek reglement.

Wie gaan de trekkers keuren
Er komen controleurs van andere trekkertrek organisaties, dit doen we om “vriendjespolitiek” te voorkomen en zo iedereen een eerlijke kans te geven.

Ik heb geen veiligheidsbeugel, is dat een probleem
Ja dat is een probleem. Er worden geen concessies gedaan als het gaat om veiligheid en milieu. De trekker moet oa voorzien zijn van een steigerbegrenzer, veiligheidsbeugel, verzekerd zijn en de rijder moet oud genoeg zijn om deel te mogen nemen. Alle regels staan in het reglement!!!!! leef deze regels goed na om teleurstelling te voorkomen. 

Waarom is er geen speciale boot voor de trekkers
Het is hoogseizoen, de bouwvak begint en het is enorm druk qua afvaarten. Het is daarom praktisch onmogelijk nóg een extra boot in te zetten.

Kunnen jullie ook voor slaapplaats zorgen
Nee, helaas kunnen wij dat niet. Voor een overnachting(en) verwijzen wij jullie door naar onze sponsoren of het VVV van Ameland. Zij hebben inzicht waar eventueel nog accommodaties beschikbaar zijn.

Winkelwagen
Back To Top