Ga naar hoofdinhoud
Stichting Trekker Evenementen Ameland

Voorzitter:

Gerrit-Willem Nagtegaal is een van de eerste die de trekkertrek heeft geïntroduceerd op Ameland samen met Douwe Molenaar (ex-voorzitter). Gerrit-Willem is ook een van het team die ieder jaar een weekend naar Sebaldeburen gaan om daar ook aan de trekkertrek deel te nemen. Gerrit-Willem is ZZP-er klik hier voor zijn website

E-Mail: voorzitter@ste-ameland.nl

———————————————————————————————————————————-

Secretaris:    


Richard Bunicich is al jaren een grote trekker fan en is een aantal jaren later bij het team gekomen en ook Richard gaat ieder jaar naar Sebaldeburen gaat om daar aan de trekkertrek deel te nemen. Richard is ambulancechauffeur bij Kijlstra ambulancezorg fryslân

E-Mail: secretaris@ste-ameland.nl

———————————————————————————————————————————–

Penningmeester:

Johan Bunicich is al een jaren een verwoed trekker en auto sleutelaar. Johan werkt als installateur op Ameland

E-Mail: penningmeester@ste-ameland.nl

 

 

 

 

 

 

Winkelwagen
Back To Top

We hebben de inschrijving gesloten omdat we de maximale aantal deelnemers hebben bereikt.

Ben je te laat met inschrijven? helaas kunnen we niets meer voor je doen. We hopen wel dat je als toeschouwer naar de trekkertrek komt.

NIET NORMAAL! na twee dagen zitten we al vol!

Wat fantastisch om te zien dat er zoveel mensen met de trekkrtrek op Ameland mee willen doen. Wij als organisatie zijn zwaar onder de indruk van de grote hoeveelheid aanmeldingen.

Maar helaas hebben wij ook een maximale aantal inschrijvingen. Die is nu eerder bereikt als dat wij hadden bedacht. In 2 dagen zitten we tot onze nek en oren vol! Als je dit bericht dus leest en je hebt je nog niet aangemeld kunnen wij helaas niets meer voor jullie doen, niet meer handmatig inschrijven geen uitzondering helemaal niets. Dus een mail sturen met een mooi verhaal gaat echt niet helpen.

Iedereen die zich heeft ingeschreven houden wij op de hoogte van de tijden maar we zullen tijd nodig hebben om deze hoeveelheden te verwerken.

Groeten de organisatie