skip to Main Content
Stichting Trekker Evenementen Ameland

Afgelopen weekend weer naar Sebaldeburen geweest, een TOP weekend. Later nog twee filmpjes, gemaakt door Robin de Boer…..Bedankt

 

Jaa!! De film Trekkertrek 2014 is klaar!! Hieronder alvast een kort voorproefje!

Wil jij de complete film binnenkort thuis ontvangen?  Stort nu € 12,- op rekening nr. NL37RABO030.20.15.388 t.n.v. I. Nagtegaal  onder vermelding van je naam en adresgegevens!!

Wij zijn nog heerlijk aan het nagenieten van de super leuke Trekkertrek dag! Deze dag hebben wij vast gelegd op film! Wil je ook de dvd Trekkertrek 2014 van Ameland binnenkort ontvangen?

Stort € 12,- op rekening nr. NL37RABO030.20.15.388 t.n.v. I. Nagtegaal, onder vermelding van je naam en adresgegevens. De dvd sturen wij, zodra de montage klaar is, naar je toe! Wil je andere jaargangen ontvangen? Stuur dan een mail voor info naar i.nagtegaal@knid.nl.

———————————————————————————————————-

Deze stichting is ontstaan door een groep enthousiaste trekker liefhebbers/sleutelaars die al vanaf 1999 naar Sebaldeburen gaan om daar deel te nemen aan de trekkertrek (http://www.stres.nl). Er zijn op Ameland veel evenementen voor ieder wat wils……………….of toch niet?  Trekkers zijn al jaren een bekend gezicht op Ameland toch worden er weinig tot geen evenementen voor georganiseerd (eens in de 5 jaar wordt er een trekkertrek georganiseerd op Ameland).

Stichting Trekker Evenementen Ameland is opgericht voor het organiseren van evenementen met tractoren en landbouwvoertuigen.

Close search

Winkelmand

Back To Top